Sådan finder du brugte cykler i københavn

Find brugte cykler i København

Hvis du bor i København, så er der ingen tvivl om, at du skal have en cykel. Trafikken på vejene er simpelthen for uudholdelig til at tage bilen, og i langt de fleste tilfælde, så er det hurtigere at tage cyklen i indre by.

Selvom der er en cykelhandler på hvert gadehjørne i København, så kan det være svært at finde en god brugt cykel. Det skyldes blandt andet to ting:

For det første, så er der altid rift om gode brugte cykler til rimelige priser. Punktum. Det betyder, at de brugte cykler af god kvalitet ofte er prissat til over 5.000 kroner. Selvom det stadig kan være en god handel, så er det svært at retfærdiggøre når der står spritnye cykler til samme pris ved siden af.

For det andet, så er det generelt svært at vide hvor de gode tilbud på brugte cykler i København er henne. Cykelbutikkerne køber og sælger hele tiden brugte cykler, og det er ikke nødvendigvis en bestemt butik, hvor alle de gode tilbud er. De gode tilbud cirkulerer hele tiden i mellem forretningerne, og det er i forvejen en større mission at besøge flere cykelhandlere på en dag.

Hvis du vil finde de bedste tilbud på brugte cykler i København, så er det uden tvivl bedst at lede på secondhandbikes.dk. Det er en online cykelauktion, hvor både privatpersoner, hobbymekanikere og cykelbutikker sætter deres brugte cykler til salg.

Det betyder, at du kan sidde hjemmefra, i ro og fred, og finde nøjagtig den cykel du ønsker dig. Priserne på cyklerne falder indtil der er en person der køber dem, så du kan ofte gøre en rigtig godt køb. Auktionen fungerer således, at du betaler et depositum for at vinde auktionen, hvorefter du går ned i butikken og prøver cyklen. Når du har prøvet cyklen, kan du vælge at betale for den, eller vælge at sige nej tak. Hvis du siger nej tak, så får du refunderet dit fulde depositum. Det er hurtigt, nemt og simpelthen den smarteste måde at finde en brugt cykel i København.