Elite Bilskrot er super dygtige

Elite bilskrot gav super god service

For 2 måneder siden ledte jeg efter en smart måde at sende min bil til bilskrot København eller autoophug København, som man også kan kalde det.

Efter en søgning på Google, så faldt jeg over Elite Bilskrot, som virkede til at være troværdige og kundeserviceorienterede. Deres hjemmeside er så smart lavet, at man blot indtaster sine kontaktoplysninger og nummerplade, så ringer de til en og giver et tilbud på bilskrot i København.

Jeg havde talt med mange andre skrothandlere, som havde tilbudt mig nogenlunde samme beløb. Men Elite Bilskrot var de eneste der kunne komme på dagen og tilmed også tilbyde gratis afhentning af min bil.

Min bil blev hentet til bilskrot i København samme dag som jeg bad om et tilbud. Den unge mand der hentede min bil var flink og smilende, og kunne svare på stort set alle mine spørgsmål vedrørende proceduren ved bilskrot.

Vi aftalte at han sørgede for at få afmeldt nummerpladen på min bil, da det var meget vigtigt at få gjort, når man skal sende din bil til bilskrot i København.

Jeg syntes hele konceptet og kundeservicen bag Elite Bilskrot er super godt. Man får både en personlig og ærligt service, som gør at man føler sig tryg og velkommen. Den aftalte pris var fair og var meget taknemmelig for at Elite Bilskrot afhentede min bil gratis.

Normalt er jeg ikke fan af at gøre alting online, men i dette tilfælde, så syntes jeg at deres online kontaktformular fungerede kanon godt. Det tog mig lidt mindre end 1 minut at udfylde formularen, og jeg fik et tilbud på bilskrot i København efter ganske få minutter.

Hvis du står og skal sende din bil til bilskrot København eller autoophug i København, så syntes jeg du bør kontakte Elite Bilskrot og bede om et tilbud.

Dette indlæg er skrevet af Claus Jensen og er hans personlige oplevelse med Elite Bilskrot.